miercuri, 31 decembrie 2008

Petrecerea de revelion

In acest an revelionul l-am petrecut acasa impreuna cu familia si niste invitati, rude noi facute prin recenta casatorie a unuia dintre frati. A fost un revelion frumos, cu multa voie buna si mai ales imbelsugat. Genul de revelion la care deja nu mai poti baga nimic in gura chiar inainte de a fi adusa friptura si cand ajungi la tort ai senzatia ca ai sa explodezi iar pantecele te doare din cauza curelei prea stranse.
Revelionul de anul trecut l-am petrecut absolut singur, in Fabriano, Italia. Anul acesta suntem 11 persoane la masa, radem, glumim si ne ospatam dupa voia inimii. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot.
Stiu ca sunt persoane pentru care acest revelion nu a fost foarte fericit, fie poate din cauza singuratatii, fie din cauza starii materiale precare. Inteleg si simpatizez. Mai ales ca mama este in situatia in care am fost eu anul trecut.
Va doresc tuturor un an nou mai bun, mai fericit, si il rog pe Dumezeu ca, prin nemarginita lui milostenie, sa aibe grija de toata lumea, sa dea doar bunastare si sa ne indrume pe calea credintei si a iubirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu